Als je een reactie achterlaat op een berichtje, dan zul je merken dat deze niet direct zichtbaar is. Eerst wordt deze namelijk door de Webmaster gelezen, en indien geschikt bevonden geplaatst. Verder kun je gerust je email adres achterlaten, dit wordt niet weergegeven in het Weblog. Elke reactie met een ongeldig email adres wordt NIET geplaatst !

Tip: onderaan elke pagina staat, wanneer er meer berichten zijn in een rubriek, volgend en / of vorig bericht. Als je daar op klikt zie je meer berichten uit dezelfde rubriek. maximaal worden er namelijk maar 35 per pagina weergegeven.

Tip: Wil je terug naar de startpagina?  Klik dan op de titel “Hét weblog van Griendtsveen” helemaal bovenin het weblog.


Heb je ondanks deze uitleg nog vragen of opmerkingen? stuur dan een mail aan info@griendtsveen.net.

Alle artikelen (waaronder foto’s & video’s)  geplaatst op Griendtsveen.net vallen onder het auteursrecht voor zowel commercieel als non-commercieel gebruik.

Opzettelijke schending van het auteursrecht, waaronder wordt verstaan een verveelvuldiging en verspreiding zonder de vereiste voorafgaande toestemming van de maker of de eventuele rechthebbende, geldt in Nederland als een misdrijf. Ze kan zelfs met gevangenisstraf worden bestraft. Bij schending van auteursrecht kan ter vervolging bij de politie aangifte gedaan worden.

Reageren op dit bericht is niet mogelijk.