Schrijver:
• 25 november, 2012

Peelse Kerstmarkt 2012
Na het succes van vorig jaar komt Helenaveen in 2012 met de 2e editie van de sfeervolle en gezellige Peelse Kerstmarkt. Op zaterdag 8 en zondag 9 december kunt u in en rondom De Gouden Helm in Helenaveen terecht voor een diversiteit aan kerstartikelen, -optredens en -hapjes! Zowel het plein ervoor, als de Gouden Helm zelf, worden volledig omgetoverd in unieke en wondermooie Peelse Kerstsferen.

De kerstmarkt die bestaat uit dik 50 kramen in winterse kerstsfeer, met een zeer gevarieerd aanbod. Van kerstversiering tot kinderspeelgoed en van sieraden tot winter- en feestkleding. Ook kan men, met de feestdagen in het vooruitzicht, bij verschillende deelnemers terecht voor advies op beauty- en gezondheidsgebied.

Uiteraard kunt u zowel binnen als buiten op gezellige terrasjes genieten van heerlijke winterdrankjes en -lekkernijen die in het Peels Wintercafé en buiten in de diverse kramen te verkrijgen zijn. U zit dan meteen goed voor de vele dans-, muziek- en zangoptredens en voor een demonstratie ijzersmeden en kettingzaagkunst buiten op het Winterwonderplein.

Natuurlijk vergeten we ook de kids niet! Voor hen is uitgebreid vermaak binnen op onze zolder tijdens het speciale Winterspeelfestijn met springkussen en kerstknutselactiviteiten. Buiten op het Winterwonderplein een kinderkermisattractie en onze gemoedelijke kinderboerderij: Rudolf’s Farm!

Peelse Kerstfeiten:
– Peelse kerstsfeer in Helenaveen: Gezelligheid voor jong en oud!
– Zaterdag 10 december van 14:00 – 19:00 uur
– Zondag 11 december van 11:00 – 17:00 uur
– Het Peelse Wintercafé blijft de gehele avond geopend
– Entree € 2,50. Kinderen t/m 5 jaar gratis (let op de kortingsbon in de Peelse Kerstkrant!) De entree komt o.a. ten goede aan de meewerkende Helenaveense verenigingen. Ook kunt u bij de entree een plattegrond van de markt krijgen.
– De Gouden Helm, Oude Peelstraat 3, Helenaveen, tel. 0493-539488 of 06-20748692.
– Voor meer informatie kijkt u in de speciale Peelse Kerst krant, te verkrijgen bij de VVV’s in de regio of op www.degoudenhelm.nl of www.facebook.com/peelsekerstmarkt.

De organisatie van De Peelse Kerstmarkt is een samenwerking tussen De Gouden Helm in Helenaveen en diverse verenigingen uit het prachtige Peeldorp. Zij heten u allen van harte welkom op zaterdag 8 en zondag 9 december!

Je kunt de voortgang van dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt naar het einde gaan en een reactie achterlaten. Pingen is momenteel niet toegestaan.
Laat een reactie achter » Log in