Schrijver:
• 30 mei, 2012

In Griendtsveen was het afgelopen weekend feest voor liefhebbers van oude bromfietsen, motoren en auto´s. In en rond De Zaal stonden tientallen oldtimer brommers opgesteld en vond een onderdelenbeurs plaats. Centraal stond dit jaar het merk NSU, dat zowel bromfietsen, motoren als auto´s heeft gebouwd. Bovendien waren voor de brommers, motoren en auto´s speciale toertochten uitgezet.

Het was al vroeg op de dag een plekje in de schaduw opzoeken voor de deelnemers aan MotoNostalgia. In een zonovergoten Griendtsveen vond voor het tweede opeenvolgende jaar het evenement rond oude bromfietsen, motoren en auto´s plaats. Dat NSU centraal stond was overduidelijk want naast een grote rij bromfietsen en motoren konden ook diverse modellen van NSU auto´s bewonderd worden. De organisatie had kosten noch moeite gespaard om er een feestweekend van te maken. Naast de activiteiten rond de twee- en vierwielers konden liefhebbers van de sfeer van de jaren 50 en 60 naar het petticoat en vetkuivenbal en voor de kleinsten was er een heuse kinderkermis. Op zondag vond een toertocht voor brommers en oude motoren door de Peel plaats, terwijl maandag de auto´s aan de beurt waren. Het ligt in de bedoeling om van MotoNostalgia een jaarlijks terugkerend evenement te maken, als vervanging van de kermis in Griendtsveen.

(Bron: Hallohorstaandemaas)

Je kunt de voortgang van dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt naar het einde gaan en een reactie achterlaten. Pingen is momenteel niet toegestaan.
Laat een reactie achter » Log in