Schrijver:
• 23 november, 2010

Herberg De Morgenstond in Griendtsveen prijkt op de vijfde plek van beste café´s van Nederland en is daarmee opnieuw de beste van Noord-Limburg. Eigenaar Gerold van der Vrande is blij en trots.

De Morgenstond in Griendtsveen scoort al verschillende jaren erg goed op de gezaghebbende Café Top 100-lijst van Misset Horeca Nederland. Vorig jaar stond het café op de twaalfde plek. Gerold van der Vrande: “Natuurlijk zijn we hartstikke blij! En beduusd. We hadden het natuurlijk wel gehoopt, maar dit is bovenaards. Het vijfde van heel Nederland! Fantastisch, de oorkonde krijgt een mooi plekje.”
Van der Vrande heeft wel een idee waar het succes aan te danken is: “Uiteraard is onze gastvrijheid een groot pluspunt. Daarnaast hebben we een fantastisch team, we bieden streekproducten aan en stellen ons sociaal op. De herberg heeft een verhaal te vertellen, het verhaal van De Peel.”

Het juryrapport roemt onder andere het constante hoge kwaliteitsniveau van het café, het verzorgde terras, de gezelligheid en de vlotte bediening. Alsof je bij oma op bezoek komt, aldus Misset.
En nu op jacht naar de hoogste plek? Van der Vrande: ” Dit is natuurlijk een enorme stimulans. We gaan nog beter ons best doen. In 2012 bestaan we 25 jaar, het zou natuurlijk fantastisch zijn als we dat jaar als beste café van het land in kunnen gaan.”

Het Horster café ´t Centrum steeg van de 24ste naar de 19de positie op de ranglijst. De Sevewaeg uit Sevenum is de derde en laatste vertegenwoordiger van de gemeente Horst aan de Maas, op de 64ste plek.

(bron: hallohorstaandemaas.nl)

Je kunt de voortgang van dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt naar het einde gaan en een reactie achterlaten. Pingen is momenteel niet toegestaan.
Laat een reactie achter » Log in