De Griendtsveense herberg De Morgenstond van Gerold van der Vrande is opnieuw het beste café van Noord-Limburg. Dit valt op te maken uit de nieuwste editie van de Misset Café Top 100, die woensdag bekend is gemaakt. Het blad over cafés en restaurants komt ieder jaar met deze lijst met de honderd beste cafe’s van Nederland.De Morgenstond eindigde met de twaalfde plaats iets hoger dan het afgelopen jaar. Toen eindigde het Griendtsveense café nog op de veertiende plaats. Als na de rest van de provincie wordt gekeken hoeft De Morgenstond alleen twee cafés in Maastricht voor zich te dulden. Het café werd dit jaar voor de vijfde keer in de lijst opgenomen.

Het café van Van der Vrande is niet het enige café uit de nieuwe gemeente Horst aan de Maas dat op de lijst. Café ’t Centrum in Horst neemt de 24ste positie op de lijst in. Dit is ruim tien plaatsen beter dan de 35ste positie van het afgelopen jaar. Daarnaast is ook De Sevewaeg in Sevenum op de lijst te vinden. Dit café staat op de 49ste plaats

(Bron: Redactie InHorst)

Herberg De Morgenstond beste café Noord Limburg

Eén gedachte over “Herberg De Morgenstond beste café Noord Limburg

 • 8 juli 2016 om 17:11
  Permalink

  Het beste cafe misschien maar ook tamelijk duur.
  Een pilsje kost er bijna net zoveel als in hartje Parijs of Rome….
  Bovendien zijn ze lang niet altijd berekend op de hoeveelheid mensen die hier neerstrijken (omdat dit het enige cafe in Griendtsveen is) en moet je soms lang wachten op een versnapering. Wat mij betreft maakt de uitbater, gezien zijn prijzen, misbruik van de monopoly positie die het cafe heeft als enige in zijn soort in het dorp.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *